назад

N-JOY TOP 40 с Ники е във ваканция

 

ШОУТО Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ 26.09.2015 Г.

Слушаш радио N-JOY редовно и определено се кефиш на много от парчетата. Не ти ли се иска понякога да разбереш, дали някой от твоите музикални фаворити, запленява и другите, колкото и теб? Ники ти дава тази възможност. Гласувай в класацията и подкрепи хита, номер едно според твоя вкус! Разбери как се подредиха останалите парчета в TOP 40 на радио N-JOY. 

Слушаш радио N-JOY редовно и определено се кефиш на много от парчетата. Не ти ли се иска понякога да разбереш, дали някой от твоите музикални фаворити, запленява и другите, колкото и теб? стан ти дава тази възможност. Гласувай в класацията и подкрепи хита, номер едно според твоя вкус! Разбери как се подредиха останалите парчета в TOP 40 на радио N-JOY. stan@njoybg.com

Три часа non-stop микс в ефира на най-голямата музикална радиостанция на България!

N-JOY TOP 40

Слушай повторението на N-JOY TOP 40 всеки понеделник от 21 ч.Програма

  Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
N-JOY TOP 40 с Ники

Коментари

 1. Вики Гатева от гр.Габрово

  Искам да поздравя Ники Плами Фори Дидо Гошо Тони за това, че направиха лятото ми незабравимо! ОБИЧАМ ВИ! <3

 2. Катя Чалъкова

  Искам да поздравя моите 3 приятелки:Рени,Катя и Алекс,също и всички слушатели с песента на Деми Ловато Cool for the summer.

 3. Явор и Юлиян Данаилов

  Моля, да поздравите Венета Данаилова от Разград, която днес има Рожден ден! Освен рожденичка, тя е отявлен почитател на любимото (наше) радио N-JOY...:)) Благодаря!

 4. Мани

  днес ще дават ли класацията

 5. Деси :)

  Искам да поздравя родителите ми, приятелите ми и всички големи фенове на Бързи и яростни с песента на Charlie Puth и Wiz Khalifa - See You Again и да не забравят специалната дата - 12 септември! ;)

Добави коментар