обратно

Шоуто на Инспектор N-JOY

Шоуто на Инспектор N-JOY

Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа Инспектор N-JOY дава начало на деня по най-слушаното от младата аудитория музикално радио в страната.

Инспектор N-JOY доказва, че утрото може да е забавно и че натовареният трафик е идеално време за почивка.
В „Сподели с Инспектора N-JOY” всеки може да разкаже нещо, което го вълнува, да потърси съвет, просто да разкаже забавна история, а защо не и да поздрави любим човек.
В сайта на радиото или страницата на предаването във Facebook Инспектора се отзовава на сигналите и желанията на своите слушатели.
Шоуто Инспектор N-JOY дава актуална информация и за времето в страната на всеки 15 минути. Дясната ръка на Инспектора - Госпожа Гръмотевицата се грижи слушателите да бъдат информирани за климатичните условия в страната.
Слушайте Инспектор N-JOY всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа.

 - Последвайте радио N-JOY и в twitter -  @radionjoy    


Пишете на Инспектора на inspector@njoybg.com

 

С П О Д Е Л И   С  И Н С П Е К Т О Р А

СПОДЕЛИ С ИНСПЕКТОРА - БЪДИ ЧАСТ ОТ СВЕЖОТО УТРО!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. »

Коментари

 • Елисавета Кръстева (29.Юли.2014 / 09:04)

  Моята половинка с удоволствие се върти около печката, освен това манджите му винаги се получават добре. Как да го накарам да започне да готви само той, а не от дъжд на вятър?

 • Нина (29.Юли.2014 / 09:01)

  Поздрав за Николета Тодорова от Варна с пожелание да е винаги толкова усмихната и красива. Поздравът е от Нина

 • Дамян (29.Юли.2014 / 07:51)

  Опитах се да затопля поохладнелите ни отношения с жена ми и започнах да се консултирам с една колежка как да постъпя. Момичето ми даваше много полезни съвети и нещата вкъщи потръгнаха, но от съвет на съвет с колежката също се сближихме и съвсем оплетох конците. Как да изляза от ситуацията?

 • Стоян, Балчик :-) (28.Юли.2014 / 09:28)

  Вчера стоя с майка ми в колата на едно кръстовище, малко преди Двореца Балчик. Там редоно румънци c GPS питат за пътя към Двореца :-) Та спърат поредните не сигурни гости на града зад мен :-) Нов автомобил - тихо се движи :-) Майка ми гледа към мен. Вратата Ѝ отворена :-) Пита дали има там змий :-) Аз увлекателно разказвам, че има Пепелянки и Смокове ... и идва румънеца до нейната отворена врата :-) Тя с гръб към него :-) Яз го виждам, но тя е с гръб :-) Аз разказвам увлекателно :-) Човека каза -Плиииизсс :-) Тя така изпищя, че човека направи две крачки на зад :-D После тя още в шок и стрес :-) и повече да не съм споменавал за змий :-) Слязох и казах на човека посоката :-) Но ще ни запомни :-) Плиииззз? - УаАаАаАаАаª!!!!! :-D

 • Божидар (28.Юли.2014 / 09:12)

  Поздрав за колежките от аптеката на ул. Радомир 9 грм Перник, кака Вака и Петя с пожелание за лек и спокоен ден. :)

 • Тошо (28.Юли.2014 / 09:03)

  Такова море направих, че може дя ме вкарате в рекордите на Гинес. Отчетох 5-6 успешни флирта, спечелих малко пари и се запознах с някой, който ми обеща нова работа. Как сега да накарам и нашите да си отидат на село и да ми оставят апартамента?

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. »