назад

Шоуто на Инспектор N-JOY

 

Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа Инспектор N-JOY дава начало на деня по най-слушаното от младата аудитория музикално радио в страната.

Инспектор N-JOY доказва, че утрото може да е забавно и че натовареният трафик е идеално време за почивка.
В „Сподели с Инспектора” всеки може да разкаже нещо, което го вълнува, да потърси съвет, просто да разкаже забавна история, а защо не и да поздрави любим човек.
В сайта на радиото или страницата на предаването във Facebook Инспектора се отзовава на сигналите и желанията на своите слушатели.
Шоуто Инспектор N-JOY дава актуална информация и за времето в страната на всеки 15 минути. Дясната ръка на Инспектора - Госпожа Гръмотевицата се грижи слушателите да бъдат информирани за климатичните условия в страната.
Слушайте Инспектор N-JOY всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа.

 - Последвайте радио N-JOY и в twitter -  @radionjoy    
Програма

  Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
Сподели с Инспектора Бъди част от свежото утро!

Коментари

 1. Радослава Пеева

  Добро утро. поздрави за най-добрата приятелка Еми Матева по случай рождения й ден. Нека остане винаги така слънчева и уникална като човек. С много обич Ради и сем. Пееви

 2. Момчил

  Може ли, един поздрав за Милена и Тома от Рединг, Великобритания. Да им е жив и здрав новороденият син Виктор! Да им носи много усмивки и радост!

 3. Марта

  Съседът ме прави луда. Хърка точно до моята стена. Кори от яйца ли да си налепя за изолация не знам, но вече не се издържа. А сега като лято и през отворения прозорец звукът е все едно до ухото ми. Моля, поздравете ме поне да ми стане по-хубаво утрото.

 4. Илияна

  Поздрав за приятелите ми от Италия - Марио и Ева, които са на гости в БГ от Илияна

 5. Нора

  Инспекторе днес не мога да си отлепя очите - така жестоко ми се спи, че не знам направо къде се намирам. Поздрави ме с нещо за разсънване

Добави коментар