назад

Шоуто на Инспектор N-JOY

 

Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа Инспектор N-JOY дава начало на деня по най-слушаното от младата аудитория музикално радио в страната.

Инспектор N-JOY доказва, че утрото може да е забавно и че натовареният трафик е идеално време за почивка.
В „Сподели с Инспектора” всеки може да разкаже нещо, което го вълнува, да потърси съвет, просто да разкаже забавна история, а защо не и да поздрави любим човек.
В сайта на радиото или страницата на предаването във Facebook Инспектора се отзовава на сигналите и желанията на своите слушатели.
Шоуто Инспектор N-JOY дава актуална информация и за времето в страната на всеки 15 минути. Дясната ръка на Инспектора - Госпожа Гръмотевицата се грижи слушателите да бъдат информирани за климатичните условия в страната.
Слушайте Инспектор N-JOY всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа.

 - Последвайте радио N-JOY и в twitter -  @radionjoy    
Програма

  Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
Сподели с Инспектора Бъди част от свежото утро!

Коментари

 1. Т.

  Започнах нова връзка, срещнах старо гадже и работите се оплетоха. Ей сега петък е, време за планове за довечера, а аз не знам с коя да изляза... За това ще свиря и свободно и ще поджиткам с приятели, така че пусни един поздрав за добрите приятели от мен и хубав ден

 2. Ради

  За всички, които работят на открито и се очартава да бъдат яко издухани днес. Да не забравят да си сложат тухли четворки по джобовете. От Ради

 3. Меги

  Поздрав за най-романтичния мъж - Иво Димитров. С много любов от приятелката му Меги

 4. Цветина

  Инспекторе, благодаря ти за готиния хороскоп. Сега, ако ми пуснеш и някоя от любимите песни ще направиш сутринта ми страхотна!

 5. Сиси

  За всичките ми съученици от 31-во СОУ по случай завършването. Успех в кандидатстуденстването и живота

Добави коментар