назад

Шоуто на Инспектор N-JOY

 

Всеки делничен ден от 7:00 до 10:00 часа Инспектор N-JOY дава начало на деня по най-слушаното от младата аудитория музикално радио в страната.

Инспектор N-JOY доказва, че утрото може да е забавно и че натовареният трафик е идеално време за почивка.
В „Сподели с Инспектора” всеки може да разкаже нещо, което го вълнува, да потърси съвет, просто да разкаже забавна история, а защо не и да поздрави любим човек.
В сайта на радиото или страницата на предаването във Facebook Инспектора се отзовава на сигналите и желанията на своите слушатели.
Шоуто Инспектор N-JOY дава актуална информация и за времето в страната на всеки 15 минути. Дясната ръка на Инспектора - Госпожа Гръмотевицата се грижи слушателите да бъдат информирани за климатичните условия в страната.
Слушайте Инспектор N-JOY всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа.

 - Последвайте радио N-JOY и в twitter -  @radionjoy    
Програма

  Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
07:00 10:00
Сподели с Инспектора Бъди част от свежото утро!

Коментари

 1. Лъчезар

  Обичам да търся бившите, но само когато знам, че са свободни. Иначе пак трябва да ги ухажвам все едно сега ще започваме да излизаме, а като са останали сами са на зор и не държат толкова на цветята

 2. Марта

  Да, бе! Да не би да не му знам номерата, че пак да се вържа! С какво се е "тунинговал" отпреди, че да е станал по-добре, откакто сме се разделили?

 3. Илиан

  Аз като бях млад имах доста връзки и сега бера плодовете от това. Като ги зарежят техните настоящи, моите бивши ми звънят и аз нали съм с добро сърце се отзовавам. Така и вълкът сит и агнето цяло. Хем не ми се налага тепърва да ги свалям, хем удоволствията са гарантирани, понеже си познавате нуждите. Т.е. определено е добра идея да се разнообразява с по нещо бивше...

 4. Инспектор N-JOY

  Добра идея ли е правенето на любов с бившe гадже?

 5. Т

  Това с приятелството от детство е голяма глупост. Аз не им помня имената, пък какво да говорим да са ми приятули.

Добави коментар