назад

Нора подгрява Roxette в София!

Публикувано на в категория: Музика
 

Нора ще подгрее публиката на концерта на "Roxette"! Младата гласовита изпълнителка, позната ни от "Music Idol 2", и групата й ще се качат на сцената на стадион "Георги Аспарухов” преди любимците ни от Швеция на 29 май. Заедно с Нора ще видим китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани.

До дългоочаквания концерт на "Roxette" остава един месец. Турнето на емблематичното шведско дуо, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на земното кълбо, преминава изключително успешно, като повече от половината концерти навсякъде по света са напълно разпродадени. В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка. Те ще пристигнат в столицата ни след концертите си в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ. След концерта в северната ни съседка, следва основната част от турнето им в Европа.

Междувременно парчетата от новия албум на невероятните "Roxette" превземат музикалните класации. Песента "She's Got Nothing On (but the Radio)" достигна номер 9 в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията включва стоте най-слушани поп парчета в света, които се обявяват всяка седмица.

Интересът към концерта на "Roxette" в София е огромен. Ограничено количество билети, на цени от 80 и 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още новини