назад

Никол Шерцингер ще пее с Стивън Тайлър

Публикувано на в категория: Музика
 

Стивън Тайлър планира да издаде първия си самостоятелен сингъл, озаглавен „(It) Feels So Good” със специалното участие на Никол Шерцингер от „Pussycat Dolls”.

Парчето ще се излъчи за първи път на 9 май в сутрешното шоу на Ryan Seacrest, а видео премирата ще се състои на 12 май в „American Idol”.  

Преди това рок иконата ще разтърси обществеността и с автобиграфичната си книга „Шумът в главата ми притеснява ли те?”, чиято премиера предстои на 3 май от издателство „Харпърс Колинс”. Тайлър обещава, че в книгата е разказал цялата истина за себе си, бандата – за всички звездни моменти и пропадания...  

В началото на тази година Стивън Тайлър дебютира в журито на „Аmerican Idol” заедно с Ранди Джаксън и Дженифър Лопез. Стивън определено стана „гвоздеят на програмата” в новия сезон на предаването и според медиите „внесе свежест и добро настроение в шоу, което беше започнало да омръзва”. American Idol отбеляза повишение на гледаемостта с над 20 милиона зрители пред екрана. Стивън Тайлър предизвика истински фурор като жури в десетото издание на музикалното риалити, заради небрежното си, весело и доста шумно поведение, както и с пиперливите шеги по адрес на участниците.

Според говорителя на звездата, Стивън Тайлър не планира солов албум и „(It) Feels So Good” е единичен проект. След приключване на предаването (в края на май), той ще се присъедини към записите на новия албум на „Aerosmith”. Останалите членове на бандата вече работят върху новите песни, а албумът се очаква да излезе по-късно тази година. „Aerosmith” обмислят и глобално турне от есента на 2011-та. 

Още новини