назад

Запознайте се с bTV Radio Group

Публикувано на в категория: N-JOY
 

bTV Radio Group е новата марка на bTV Media Group, която обединява радиостанциите N-JOY, Z-ROCK, Melody, 101.1 PRO FM Sofia, Jazz FM и Classic FM. Основните предимства на bTV Radio Group са изключителното музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващите се една от друга аудитории на станциите. Слоганът на новия бранд е “bTV Radio Group - повече от радио!”

Новата група радио станции се позиционира във водещата медийна компания bTV Media Group, която обединява още bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, PRO.BG, RING.BG и множество интернет проекти. Радио станциите ще предлагат на своите слушатели още по-богато съдържание, в отговор на нарастващите нужди и все по-разнообразните интереси на радио аудиторията. Водеща политика на bTV Radio Group ще бъде осъществяването на кампании и интерактивни промоции съвместно с телевизиите и web проектите на медийната група.

Радио N-JOY е в ефир от 1 юни 2006 и излъчва към момента в над 35 български града. Музикалната програма на радиото включва най-добрите нови песни и най-големите златни хитове от 80-те и 90-те години. N-JOY заема челно място в рейтингите на градовете, в които излъчва и първа позиция за таргет групите на младите и активни хора в националните рейтинги. 

Новият бранд bTV Radio Group е част от bTV Media Group, която през 2010 г. се присъедини към семейството на Central European Media Enterprises (CME). CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markíza, Nova Sport, Television Doma и  MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, PRO.BG, bTV COMEDY, bTV CINEMA и RING.BG в България.