назад

Nessa Barrett и jxdn с общ сингъл

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Kristen Jan Wong

 

Продължавайки бързия си възход към предните редици на популярната култура по нейни собствени правила, родената в Ню Джърси и базирана в Лос Анджелис изпълнителка-автор на песни Nessa Barrett обедини сили с алт-поп артиста jxdn за най-новия сингъл “la di die”, продуциран от легендарния Travis Barker.  Слушайте “la di die” (у нас чрез Орфей Мюзик/Warner Records) ТУК.   

Тракът събира двама от най-горещите нови артисти на 2021 за изгаряща колаборация. Смесвайки „топли“ акустични китари и 808 барабанен бийт, те подготвят за хипнотичното обещание на Nessa “la da di oh la di da, gonna be a superstar.jxdn надгражда с незабравима мелодия, а гласовете и на двамата  безпроблемно се преплитат. Също толкова запомнящото се музикално видео дебютира в YouTube и направи телевизионната си премера по MTV Live и mtvU.  

За сингъла Nessa споделя: ‘la di die’ разглежда как славата е драматизирана и е нещо, за което хората мечтаят, когато всъщност тя е тъмно и злокобно място. Беше готино да работя с jxdn, не само той е мой приятел, но и впечатляващ артист. Той наистина ми помогна да вдъхна живот на тази песен!“. 

За мен тази песен представя това, че понякога най-трудната ситуация е тази, която изглежда перфектна“, добавя jxdn. “Никога не се страхувайте хората да разберат, че не сте, където искате да бъдете. Поставете си цел, намерете мечта и ги направете реалност. Живейте за другите, докато сте себе си, не живейте за себе си, докато сте като другите. В тази песен е вложена много работа. Много съм горд с Nessa и старанието й. Знам, че това ще й се отплати!”  

Nessa бързо се трансформира в един от най-бързо развиващите се таланти на годината. Отвъд събирането на над 50 милиона стрийма от пробивния сингъл “Pain”, излязъл миналия юли, тя продължава да привлича единодишно похвалите на критиците. In The Know възкликнаха: Това, което Nessa прави, е неподправено от начало до край и стилът й на писане е искрен и освежаващо припознаваем и персонален, каквато трябва да е оригиналната история на  истински изпълнител-автор на песни, късащ шевовете“. Междувременно Elite Daily заявиха: „Певческата кариера наBarrett се развива от дълго време

За Nessa Barrett: 

Nessa Barrett поема контрол над собствената си съдба на само 17-годишна възраст и оставя родния си град Ню Джърси, за да преследва мечтата си в Лос Анджелис. Споделяйки всяка своя страна, тя спокойно изгради голяма последователска база онлайн, привличайки аудитория от над 20 милиона фенове в платформите. Седейки сама зад пианото, отключвайки своята истина и защитавайки я без филтър, тя не спести нищо в пробивния си сингъл от 2020 “Pain.”. Не само че той я представи като интригуваща и неподражаема в алтернативния поп жанр, но и незабавно събра 20 милиона стрийма. Междувременно, Variety възкликнаха:  Базираните на пиано балади напълно показват емоционалните вокали и лиричност на Barrett“.  Последвал директно след това, “if u love me” си спечели похвали от IdolatorIn The Know.Elite Daily и много други. Пишейки от дълбините на сърцето си, тя вдъхновява упоритост чрез изпитанията и премеждията в живота и безстрашно разкрива за борбите със собственото си ментално здраве да бъде човека, който винаги е мечтала, че ще е, когато порасне. Сега куража на Nessa повлича серия от сингли пеез 2021, водени от продуцирания от Travis Barker хит “la di die” с jxdn и още много, което предстои.  

За jxdn:

Роден в Далас с името Jaden Hossler, jxdn (произнася се jay-den) той първоначално добива слава от TikTok, като получава масивен брой последователи. През януари 2020 г. той издаде независимо “Comatose”, който попадна в над 40 световни класации. Неговият експлозивен успех бързо привлече вниманието на Travis Barker, който го присъедини като първия изпълнител на своя лейбъл DTA Records, световно съвместно дружество с Elektra Music Group. Той пусна дебютния си сингъл с лейбъла Angels & Demons” през май, последван от „So What!” през юли, като и двата сингъла попаднаха в Топ 10  класацията Hot Rock & Alternative Song на Billboard; а “So What!” застана на # 20 в класацията на Alternative Song. Затвърждавайки статуса си на изгряваща рок звезда, jxdn дебютира на № 9 в класацията на Rolling Stone, Breakthrough 25, беше представен като разбивач на класации от Billboard през август 2020 г. и беше включен в годишния им списък 21 Under 21. Освен това той е №4  Top New Rock Artist в  класацията за края на годината на Billboard за 2020 г. jxdn събра признанието на критиците от Entertainment Weekly, MTV, Alternative Press, VMAN, Consequence of Sound, PEOPLE и Forbes, наред с още други. Той задмина 16,5 милиона последователи в социалните платформи и надмина 200 милиона общо глобални стрийма. Дебютният му албум Tell Me About Tomorrow ще пристигне в началото през 2021 година.