назад

Били Айлиш пусна лайв аудио на хита ilomilo

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Billie Eilish YouTube

 

Дни преди излизането на документалния филм за нея, Били Айлиш пусна лайв аудио на хита си "ilomilo".

Братът на изпълнителката, Финиъс О’Конъл, потвърди пред фен в Instagram, че песента е препратка към пъзел видео игра от 2010 година, в която играчът трябва да събере двама приятели на име Ило и Мило, които постоянно са разделени един от друг.

Лентата за поп звездата и носителка на награди Грами "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” ще бъде разпространена в кината в цял свят от NEON, а премиерата й глобално ще се състои в Apple TV+ на 26-ти февруари 2021.

Филмът разказва истинската история за навършването на пълнолетие на певицата и автор на песни Били Айлиш и израстването й до световна суперзвезда.

Режисиран от носителя на Оскар Ар Джей Кътлър, документалният филм предлага дълбок интимен поглед в необикновеното тийн пътешествие на едно 17-годишно момиче, навигиращо живота си на път, на сцена, вкъщи със семейството си, докато пише песни, записва ги и издава дебютния си албум “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Албумът е наличен на CD, делукс CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bg.

Документалният филм с участието не само на Били, но и на брат й и съавтора на песните й Финиъс О’Конъл, майка й, актрисата Маги Беърд и баща й, актьора Патрик О’Конъл, е част от поредицата Apple Original Films, в сътрудничество с Interscope Films, The Darkroom, This Machine и Lighthouse Management & Media.

Още новини