назад

Ела Хендерсън и Том Гренан с обща песен

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Орфей Мюзик / Warner Music / Ella Henderson YouTube

 

Ела Хендерсън и Том Гренан обединиха сили за нов сингъл. 

Парчето "Let’s Go Home Together" е провокативен дует, съдържащ майсторски изпълнения от двама от най-талантливите вокалисти на Обединеното кралство.

Песента е писан от Ела, успоредно с Джеймс Артър и номинирания 4 пъти за награди Грами продуцентски екип TMS (Дуа Липа, Little Mix, Луис Капалди). 

Феновете търпеливо очакваха Ела да пусне "Let’s Go Home Together" след като започна да изпълнява песента на живо през 2017. Тя обяснява: “Тази песен винаги е била толкова специална за мен, че продължавах да се връщам към нея. С Том сме приятели от години, харесвам гласа му и съм щастлива, че направихме това заедно”. 

Том добавя: "Когато Ела ме потърси и ми пусна песента и след това поиска да се присъединя към нея, се развълнувах много. Ела е добър мой приятел и много се радвам, че най-сетне пеем заедно!" 

През последните девет години Хендерсън се изкачи до мултиплатинен артист, 2 пъти номинирана за награди BRIT, приземявайки се на No. 1 с дебютен албум (Chapter One) и с над милиарди слушания. И всичко това до 25-годишна възраст. Сега подписала с лейбъла на Rudimental, Major Toms, тя продължава да е един от най-търсените автори и вокалисти в Обединеното кралство. Само през миналата година тя стигна до шестата ти топ 10 позиция в ОК с Nathan Dawes и KSI (Lighter) и получи платинен сертификат за колаборацията "This Is Real" с Джак Джоунс. Възторжено приетият летен хит "Take Care of You", писан с Джъстин Трантър и Джулия Майкълс, влезе в плейлистите на BBC Radio 1, 2 и Capital и получи нов живот с редица високопрофилни телевизионни появи, включващи престижното коледно шоу Top of The Pops. Други колаборация се появиха и с легендарния DJ Роджър Санчез (Dream On Me) и Сам Фелд (Hold Me Close). 

По време на карантината Ела непрекъснато използваше платформите си, за да привлече внимание към близките на сърцето й каузи, давайки подкрепата си на кампании от Children In Need, кмета на Лондон, Billboard и Clash Magazine в асоциация с WaterAid за сериите #BathroomSessions с други артисти като Джеси Уеър, Джой Крукс и Рей. 

За Том Гренан 

Том Гренан издаде дебютния си пробивен албум Lighting Matches през 2018, маркирайки един от топ 10-те най-добре продаващи се дебюти за годината и златно сертифициран в Обединеното кралство топ 5 албум. Наброявайки повече от четвърт милиард стрийма, Lighting Matches затвърди Том като един от най-енергичните и вълнуващи нови артисти на Великобритания, спечелил над хиляди фенове по фестивалните сцени и напълно разпродал заглавни концерти в ОК, включително Brixton Academy и Royal Albert Hall. Пазещ място за "This Is The Place", "Oh Please" и "Little Bit Of Love", очакваният втори албум на Том, Evering Road, ще излезе чрез Insanity Records на 5 март.

Парчето "Let’s Go Home Together", наличен сега у нас чрез Орфей Мюзик/ Major Toms / Asylum. 

Още новини