назад

Виктория ще включи и феновете си в избора на песента за Евровизия

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Eurovision Bulgaria

 

Музикалните фенове от цял свят ще могат да се включат в процеса по избор на песента на Виктория за тазгодишното издание на музикалния конкурс в Ротердам.

В петък беше съобщено, че една от песните от първия албум на певицата “a little dramatic” ще бъде избрана от нея и екипа ѝ, за да представи България на Евровизия 2021.

Почитателите на конкурса ще могат да споделят мнението си за потенциалните песни в специално създадена платформа, която ще бъде активна след обявяването на последната песен от албума.

Предстоящият мини-албум на Виктория ще включва 5 неиздавани до този момент песни. В дните преди представянето на албума певицата и екипът ѝ ще разкрие подробности за всяка една от песните в специално създадената платформа eurovision.icard.com. Първото EP на Виктория ще бъде представено през февруари в дигиталните стрийминг платформи, както и в официалния ѝ YouTube канал.

Музикалните фенове ще могат да дадат своите коментари за общо 6 песни. Една от тях ще бъде “Ugly Cry”, която беше представена през ноември 2020 година. Песента зае високи позиции в едни от най-престижните музикалните класации в България и предизвика голям интерес сред международните почитали на конкурса. От февруари “Ugly Cry” ще бъде част от програмата на MTV.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май.

Още новини