назад

Saweetie и Doja Cat превземат ефира с обща песен

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Орфей Мюзик / Warner Music

 

Saweetie и Doja Cat обединиха усилия за общ трак.

  Готовия за клубовете "Best Friend" е предопределен за  най-дивите женски вечери.

Химията и увереността на тези две изгряващи звезди е неоспорима, перфектна прелюдия към предстоящия дебютен албум на Saweetie, Pretty B*tch Music чрез ICY/Warner Records.

Насред ударни барабани Saweetie и Doja Cat хвърлят пари, празнувайки успеха на красотата и независимостта. 

“Best Friend” продължава поредицата на Saweetie от колаборации-химни и социално доминиране. През лятото тя пусна гръмотевичния ремикс на “Tap In” с DaBaby, Post Malone, и Jack Harlow, придружен от анимирано музикално видео. Съвсем скорошен е и наредилият се в класацията на Billboard сингъл с Jhené Aiko, “Back to the Streets.” 

Saweetie е един от най-вирусно разпространените артисти в социалните мрежи и е също един от топ артистите в TikTok със 12.5 милиона оригинални клипа, включващи музиката й – разграничение, подкрепено от половин милиард гледания в YouTube и над 2 милиарда стрийма до момента. Наскоро тя се появи в The Wendy Williams Show за дискусия по предстоящия албум и изпълнение в New Year's Rockin' Eve на Dick Clark. Повече от комерсиална звезда, тя получи похвали от BillboardThe FADERLos Angeles TimesThe Wall Street Journal, Variety и още други заради висококачествените си рими и неустоима харизмаСъщо така Saweetie ще говори по "Best Friend" с дамите от The Real и на 11 януари ще посети A Little Late with Lilly Singh. 

Докато “Best Friend” прави срещи в Zoom и социално дистанцирани събирания с приятели до живот, чакащи да се върнат в баровете, звездата на корицата на Red Bulletin се подготвя за издаването на дебютния си албум, Pretty B*tch Music. С продуциране от Timbaland, Danja, Lil John, Murda Beatz и др., Pretty B*tch Music е саундтрак на вдъхновяващото движение на Saweetie, което окуражава всички жени да дефинират собствената си „красота“. Преди време тя каза, че овластяващата дефиниция на  B*tch = Шеф. Независима. Корава. Властваща. “Best Friend” е още един сингъл, който успява да въплъти всички тези качества – и повече – за 3 минути.

Още новини