назад

Документален филм за Били Айлиш излиза през 2021 г.

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Getty Images, Animato Music / Universal Music Group

 

Разкриха детайли от предстоящия документален филм за Били Айлиш. 

Филмът за поп звездата и носителка на награди Грами "Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” ще бъде разпространен в кината в цял свят от NEON, а премиерата му глобално ще се състои в Apple TV+ на 26-ти февруари 2021. 

Линтата разказва истинската история за навършването на пълнолетие на певицата и автор на песни Били Айлиш и израстването й до световна супер звезда. Режисиран от носителя на Оскар Ар Джей Кътлър, документалният филм предлага дълбок интимен поглед в необикновеното тийн пътешествие на едно 17-годишно момиче, навигиращо живота си на път, на сцена, вкъщи със семейството си, докато пише песни, записва ги и издава дебютния си албум “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Албумът е наличен на CD, делукс CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bg.

Документалният филм с участието не само на Били, но и на брат й и съавтора на песните й Финиъс О’Конъл, майка й, актрисата Маги Беърд и баща й, актьора Патрик О’Конъл, е част от поредицата Apple Original Films, в сътрудничество с Interscope Films, The Darkroom, This Machine и Lighthouse Management & Media.

Още новини