назад

Ела Хендерсън и Ей Джей Мичел с общ коледен трак

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Ella Henderson Facebook, Орфей Мюзик / Warner Music

 

Ела Хендерсън и Ей Джей Мичел дават своя принос за коледния празничен плейлист.

Мултиплатинената вокалистка и автор на песни обедини усилия с американския поп феномен парчето "Blame It On The Mistletoe", налично чрез Major Toms/Asylum.  

Писан от Ела с продуцента Тре Жан-Мари, "Blame It On The Mistletoe" е заразителен трак за даването на шанс на любовта по време на празничния сезон.

Хендерсън казва: “Писането и записването на тази песен беше много забавно и е невероятно, че Ей Джей се намеси в нея! Исках да споделя нещо празнично с феновете си, за да приключим 2020. Изпращам много любов на всички в това време и ви пожелавам весели празници”. 

Мичел споделя: “Не само получавам чорапи за Коледа тази година, но пускам и първия си коледен запис. Толкова съм развълнуван да бъда част от тази невероятна песен с Ела и знам, че ще се появява всяка Коледа“.

"Blame It On The Mistletoe" е завършекът на невероятна година за Ела Хендерсън, която само на 24 години, е постигнала No. 1 албум, шест топ 10 позиции в Обединеното кралство, 2 номинации за награди BRIT, над 716 милиона глобални стрийма и се превърна в един от най-търсените таланти на Великобритания – само тази година колаборации с фигури като Джулиа Майкълс, Джъстин Трантър, MNEK и Роджър Санчес.

Още новини