назад

Рут Колева представи нова песен

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Directo Agency

 

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa след успеха на "On My Way" и дошъл 5 месеца след фурора на "Candy Coated".

"All The Guys" й осигурява ексклузивитет в МТВ - Америка, като песента е обявена в месечния пресрелийз на канала, още преди официалното й представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys" не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в живота ми - онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с "лошите момчетата“. През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен - и като човек, и като артист. "All The Guys" е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис - Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста. Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и албума й Confidence. Truth.

"All The Guys" със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага “Joanne Trattoria”. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония в интернет. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за Грами басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).

Още новини