назад

Билетите за концерта на Андреа Бочели вече са в продажба

Публикувано на в категория: Концерти

Източник на снимка(и): Animato Music / Universal Music Group

 

Билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм събитие, Believe in Christmas, на най-обичания тенор на планетата Андреа Бочели - влязоха в продажба.

След като пренаписа формулата за лайвстрийм рекорд с историческия си концерт “Музика за надежда”, през новия празничен сезон Бочели се завръща с новия си албум Believe (Анимато Мюзик/Universal Music Group) и зрелищно лайв събитие от спиращата дъха оперна зала Teatro Regio di Parma на 12-ти декември 2020.

Ексклузивен достъп до билети за концерта Believe in Christmas - ТУК.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Андреа, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Бочели се доверява на креативния директор Франко Драгоне (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон. 

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие дойде заедно с премиерата на новия албум на великия тенор, Believe – трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката! 

Съпродуценти на Believe са Стивън Меркурио и Хайдън Бендал. Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Бочели през годините. В него са включени и дуети с Алисън Краус и Сесилия Бартоли – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Енио Мориконе, както и ‘Gratia Plena’ – финалната песен от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”. Специално за албума Бочелиi композира и свои лични интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’.

Още новини