назад

Марина издаде нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Warner Music

 

Марина представи нов сингъл.

Парчето “Man’s World” и видеоклипът към него са създадени в партньорство с изцяло дамски звезден екип.

Сингълът показва как певицата от уелско-гръцки произход спазва обещанието си да продуцира нова музика с колаборатори-жени, начинание, което започна миналата година с откритието, че жените продуценти са само два процента и три процента от инженерите в популярната музика.

“Създавам следващия си проект и тази история може да бъде разказана само от жени”, анонсира тя в социалните мрежи.

Година по-късно, Марина напълно спазва това обещание. Писана изцяло от нея, песента “Man’s World” е продуцирана от номинираната за Грами Дженифър Десилвео, съвместно продуцирана от Марина и с аудиоинженер първата някога Грами победителка за “Best Engineered Album, Non-Classical”, Емили Лазар. В допълнение, придружаващото видео към трака и фотографията са дело на изцяло женския креативен екип, воден от утвърдените режисьори/фотографи Alexandra Gavillet и Coughs. Освен това, “Man’s World” ще бъде придружен от серия ремикси през следващите седмици от артистки като Muna, Empress Of и други. 

Марина е печелила награди, платинено сертифицирана певица и автор на песни, която се появява на сцената през 2009. Оттогава тя е издала четири топ 10 албума в Обединеното кралство, включително златно сертифицираните The Family Jewels (2010), Electra Heart (2012), които дебютираха на №1 в официалната класация на ОК, и Froot (2015). Най-скорошният албум на Marina, Love + Fear (2019) дебютира в топ 5 във Великобритания и топ 10 в класацията на албуми в САЩ. Всеки запис на Марина е придружен от заглавно, напълно разпродадено турне с концерти в някои от най-престижните локации в Обединеното кралство. Също така тя е изпълнявала на реномирани фестивали, включително Гластънбъри, Коачела и др. Марина е събрала 2 милиарда глобални стрийма и над 600 милиона видеогледания. Социално ангажирана личност, тя е адресирала реч до Oxford Union и има невероятно отдадена глобална фен база с онлайн последователи, надхвърлящи 7 милиона. 

Още новини