назад

Кейти Пери се включи в проект с послание за надежда и оптимизъм

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Анимато Мюзик/Universal Music Group

 

Кейти Пери се включи в музикален проект с Coca-Cola с послание за надежда и оптимизъм.

Парчето е в партньорство със супер успешния диджей и музикален продуцент Тиесто и с отличителните вокали на набиращата популярност звезда Айтана.

Ремикс версията на песента “Resilent” от последния албум на Кейти Пери, Smile, е позитивна и обединяваща хората музика в тези трудни за всички времена.

Визуализацията към “Resilient” feat. Aitana (Tiësto Remix) - Open To Better Film – бе представена днес. Режисьор на продукцията е Клои Уолас и кадрите са отражение на позитивното и оптимистично послание на кампанията Coca-Cola ‘Open’.

За парчето Кейти споделя: “За мен тази кампания символизира израстването чрез предизвикателства. Песента „Resilient“ кореспондира много добре с тази теза, защото да си устойчив означава да успееш да станеш след като си паднал, да се учиш от грешките си. Харесвам усещането за единство, което идва с присъствието на Айтана в парчето и как посланието еволюира във важността на това да бъдем обединени като общност. Не само личното израстване е от значение, трябва да растем всички заедно!”

Още новини