назад

La Lana отдава почит на Уитни Хюстън

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Joshua Cirjak

 

35 години след излизането на "How Will I Know" от Уитни Хюстън – един от най-успешните изпълнители на 80-те - La Lana изненадва феновете си и споделя с тях преработка на емблематичната песен.

Почитта на La Lana към един от най-любимите й артисти за всички времена е продуцирана от Guy Arthur – свежо лице в европейската денс сцена.

Заедно те създадохa напълно нова версия на трака, готова да завземе радиостанциите по света.  

"Винаги съм се възхищавала на Уитни още от дете. Тя беше моя обект на подражание и никога не съм си мислела, че някога в живота си ще направя римейк на един от най-големите й хитове. Ето ни тук, стара песен с модерно звучене. Guy Arthur свърши невероятна работа с продуцирането. Искам да благодаря на екипа си, че помогна това да се случи в тези луди времена... ", казва La Lana. 

"Главното вдъхновение, докато работехме по продуцирането на сингъла, беше вечната оригинална версия на Уитни. Исках да запазя някои от елементите, които звучаха като от 80-те, и да ги миксирам с модерно 2020 звучене. Lana свърши страхотна работа с вокалите си, водещи сингъла, и направи перфектна комбинация с моето продуциране", казва Guy Arthur.

Сингълът е придружен от музикално видео с настроение от 80-те (режисирано от Single Joshua Cirjak). La Lana споделя с феновете си не само най-запомнящите се моменти от кариерата си, но и кадри от личния живот. Видеото е налично в YouTube канала на La Lana.

La Lana започна международната си кариера с дебютния сингъл "So Messed Up", за който видеото генерира 3 милиона гледания в YouTube, а песента е слушана почти 1 милион пъти във всички стрийминг платформи. Няколко месеца по-късно La Lana пусна нова версия на песента, с гост поява от Yung Baby Tate, известна с вайръл хита "STUPID" на Ashnikko.

"How Will I Know" е продуцирана от Guy Arthur – свежо лице на сцената на денс музиката. Благодарение на уникалния стил и скорошни колаборации (включително Tokyo Machine, Todd Helder, Julian Jordan) и разрастващ се каталог в STMPD RCRDS (звукозаписен лейбъл, собственост на Martin Garrix), той печели повече и повече слушатели и е включен в плейлисти на Spotify, като Dance Rising, Motivation Mix, Bass Arcade, Friday Cratediggers.