назад

Новият албум на Майли Сайръс излиза през ноември

Публикувано на в категория: Музика

Източник на снимка(и): Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

 

Майли Сайръс ще издаде новия си албум следващия месец.

Седмата студийна колекция на американската суперзвезда излиза на 27 ноември под заглавието Plastic Hearts. 

Тавата ще съдържа 12 нови парчета, а при предварителна поръчка на албума в дигиталните платформи тук, отключвате 3 безплатни трака – летния суперхит на Сайръс “Midnight Sky”, както и лайв кавърите й на “Heart of Glass” на Blondie и “Zombie” на The Cranberries.

Обложката на Plastic Hearts е дело на популярния рок енд рол фотограф Мик Рок, който през годините е снимал легенди, като Дейвид Боуи, Лу Рийд, Иги Поп, Джоан Джет и Деби Хари.

Снимката по-долу е лично съобщение от Майли с почерка й, в което разказва за създаването на албума и откъде черпи вдъхновението си. Прочетете цялото й съобщение тук

Преди 2 месеца Майли представи първия сингъл от предстоящия си албум – “Midnight Sky”, с който разкри различната креативна посока, по която поема. Песента за нула време се изстреля на върха на световните музикални класации, а у нас “Midnight Sky” продължава да е най-излъчваното парче в родния ефир от 7 последователни седмици насам. Режисьор на видеото към песента е самата Майли, която е по-себе си от всякога - непримирима, сияеща, секси, разноцветна, експериментална, силна. Клипът и парчето черпят заряда си от женската сила на музикални икони, сред които са и Стиви Никс, Джоан Джет и Деби Хари.

Предварителни поръчки в дигиталните платформи тук и на физически носител тук

Още новини