назад

Марая Кери издаде нова песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Днес Марая Кери издаде нов сингъл.

"Save The Day" е чисто нов звукозапис на започнато, но недовършено парче и съдържа семпъл от вечния хит на Fugees – "Killing Me Softly with His Song" и оригиналните вокали на Лорин Хил.

Песента излиза в подкрепа на предстоящия албум The Rarities на суперзвездата, който се очаква на музикалния пазар през есента. 

За "Save The Day" Марая Кери споделя: Започнах да пиша тази песен още преди години, а посланието й ехти повече от всякога: Заедно сме в това. Парчето отправя послание към хората да се обединят в името на общото благополучие.

Албумът The Rarities е част от #MC30 – глобалната кампания в чест на 30-тата годишнина от дебютния албум на Марая Кери и непрекъснатия й принос към музикалния свят през годините. Седмичните релийзи от кампанията до момента включват дигитални EP-та, ремикси, бонус съдържание, редки парчета, впечатляващи живи изпълнения и др. Марая Кери ще издаде новия си албум на 2 октомври.

Наскоро Кери обяви, че на 29 септември ще издаде свой мемоар - The Meaning of Mariah Carey, който ще се потопи в интимния й живот. Предварителни поръчки тук.

Кредит: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Още новини