назад

Дуа Липа издава нова версия на последния си албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Дуа Липа анонсира издаването на Club Future Nostalgia.

Колекцията е напълно ремиксирана версия на глобалния й номер 1 албум Future Nostalgia, създаден в колаборация с The Blessed Madonna.

Club Future Nostalgia е звездна колекция от чисто нови ремикси и появи от невероятни супер звезди, ъндърграунд герои и някои от най-добрите денс музикални таланти в света.

Албумът е подбран и миксиран в продължаващ микстейп от The Blessed Madonna.

Мареа Стампър, позната като The Blessed Madonna, е родена в Кентъки и осиновена в Чикаго, базирана сега в Лондон DJ и продуцент, която се е превърнала в едно от знаменитите имена в глобалната клубна култура.

Club Future Nostalgia е иновативен и еуфоричен микс от минало и настояще, той е празник на обединяващи се музикални светове, с безпроблемно смесване на хаус от 90-те и най-добрата поп музика и музиканти, правещи ремикси на 2020, щипка от соул музика от 80-те и малко от музикалните съкровища на миналото десетилетие, прибавени към тази смесица. 

The Blessed Madonna е направила и ремикса на “Levitating” с Миси Елиът и Мадона. Албумът също включва ремикс на Марк Ронсън на “Physical” с Гуен Стефани.

За създаването на Club Future Nostalgia Дуа казва: “Последните няколко месеца бяха нереални. Гледах всички ви как танцувате в домовете си и по Zoom на Future Nostalgia сякаш бяхте в клуба с мен. Донесе толкова много радост в дните ми, които прекарах у дома, въпреки че по-скоро предпочитах да изпълня тези песни на живо за вас. През това време реших да подобря нещата с несравнимата The Blessed Madonna, която тайно ми помогна да сглобя микстейпа, който се превърна в Club Future Nostalgia. Поканихме някои приятели и легенди да се присъединят към забавлението с нас. Абсолютните кралици Миси Елиът и Мадона ме подкрепиха за епичния ремикс на “Levitating”, и моето момиче от мечтите, Гуен Стефани, и великият Марк Ронсън се обединиха, за да изведем “Physical” на следващото ниво. Купонът не спира до тук – предстоят още толкова много изненади!”.

За работата по албума The Blessed Madonna казва “Беше голям проект да поема и реинтерпретирам Future Nostalgia като албум-компилация, който трябваше да направя в абсолютна тайна, сама в таванското ми помещение. Да създам тази фантазия от красивия запис, който Дуа вече ни даде, беше перфектната задача за пандемията. Беше сериозна и безкрайно подробна задача. Правенето на ремикси и оригинали, подбирането на екипа-мечта от още музиканти, които правят ремикси и напасването на допълнителните артисти в нов албум беше най-малкото едновременно дръзко и вълнуващо. Моите адмирации към Дуа само се задълбочиха. Тя е брилянтна, артист, който се среща веднъж на поколение и е сладур. Да имам възможността да направя това любовно писмо с такъв легендарен подбор от персонажи е отвъд пределите. 

Накрая моята цел беше да създам нов свят: Club Future Nostalgia, дансингът, от който толкова отчаяно се нуждаем, но все още не можем да достигнем. Обичам този проект и се надявам да го обичате и вие”. 

Албумът съдържа много от музикалните герои и героини на Дуа, включително утвърдените Миси Елиът, Гуен Стефани и Марк Ронсън. 

Миси Елиът коментира “Смирено благодарна съм, че Дуа ме помоли да бъда част от този запис, защото съм фен на работата й и обичам целия вайб на 80-те години, който музиката й носи. Когато екипът й изпрати парчето, аз си казах: „ооо, това е огън!“ и моментално записах куплета си. Тя го чу, хареса го и ето къде сме!“. 

Гуен Стефани споделя: “Бях толкова развълнувана, когато Дуа се свърза с мен в екип с Марк Ронсън за ремикса на “Physical”.“Club Future Nostalgia е епичен денс купон и се вълнувам да бъда част от него”. 

Марк Ронсън разказва: "Не правя много ремикси, но Дуа е моя съгражданка. Наистина исках да е специално за нея и да добавя нещо напълно ново към песента. Исках да е толкова добра, сякаш чувате чисто нова песен. И когато чух вокала на Гуен...искам да кажа, че тя има толкова страхотни тонове, изпрати ме на луната. Толкова ми хареса“. 

Албумът Club Future Nostalgia се очаква в петък, 28 август, и ще бъде наличен във всички дигитални стрийминг платформи.

Още новини