назад

Лейди Гага започва собствено шоу

Публикувано на в категория: Музика
 

Лейди Гага се обединява с Apple Music за създаването на седмично шоу „Gaga Radio“.

Вероятно името на предаването е повлияно от емблематичната песен на Queen - "Radio Gaga".

В новото си шоу световноизвестната певица ще разговаря с някои от водещите лидери в сферата на танцовата музика и ще дебютира с ексклузивни DJ миксове, започвайки този петък, съобщват от сайта Variety. 

Photo by Getty Images

Шоуто е описвано като своеобразно надграждане към скорошното ѝ завръщане към танцовата музика в албума „Chromatica“. Нейният гост за премиерния епизод на предаването тази седмица е един от нейните продуценти на Chromatica, BloodPop, който ще разкаже на слушателите, заедно с Лейди Гага за създаването на албума „и предизвикателствата, които заедно с него са преживели, включително депресията и несигурността“, цитират от сайта.

Нови епизоди на шоуто „Radio GaGa” ще бъдат пуснати в Apple Music всеки петък от 14:00. ET.

„Последните няколко седмици измислям различни начини как от вкъщи мога да бъда от полза за това, което бих нарекъл единствена глобална общност“, казва Gaga. „Начин, за който смятам, че е мил по природа, такъв, в който вярвам, че е много специален за сърцето ми и за сърцата на мнозина. И така обмислях всички начини, по които мога да бъда човек, който допринася за обществото и света. Много съм супер развълнувана (и) ентусиазирана от това шоу и тази възможност да пускам невероятна музикална комбинация всяка седмица", заяви певицата. Бъдещите гости ще бъдат от царството на „диджеите, дивите и продуцентите, които са я вдъхновили и които помогнаха за оживяването на„ Chromatica “, заяви Apple Music и добави, че всяка част от шоуто ще включва ексклузивен микс с един от гостите на епизода.

Още новини