назад

N-JOY Summer продължава през август с премиум предложения за пътуване

Публикувано на в категория: Публикация
 

Лятото е време за почивка и пътешествия с N-JOY Summer.

През целия месец август в ефира на радио N-JOY ще провокираме любопитството ви към вълнуващите места за вашия отдих в България, ще преоткриваме традиционните морски и планински курорти и ще научаваме повече за позабравените живописни кътчета от родината ни. Правим го в подкрепа на българския туризъм, който е сред най-засегнатите сектори в страната.

С кампанията N-JOY Summer ви даваме идеи, които ще ви вдъхновят да стегнете куфарите, да запалите колата и да се отправите бързо към избраната дестинация. Погрижете се за ефективността на вашия двигател с премиум горивата G-Drive, които ще откриете в бензиностанции Газпром. Там можете да ги заредите на преференциални цени стига да използвате картата "С нас на път”. Тя ви дава възможност да трупате бонус точки при всяка покупка в реномираната верига бензиностанции. А сега получавате и 10 стотинки директна отстъпка от цената.

Не ви остава нищо друго, освен да спрете за момент, да се освежите и да се заредите с нови сили за предстоящия маршрут. Така удоволствието по пътя към постигането на набелязаната туристическа цел ще бъде още по-голямо. 

Очаквайте и следващите полезни насоки за вашето пътуване в ефира на радио N-JOY през месец август в кампанията N-JOY Summer – верният навигатор за предстоящата почивка!