назад

Чарли Пут празнува лятото с нова песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Чарли Пут пусна нова песен.

Парчето “Girlfriend” е продуцирано от Чарли и писано съвместно с дългогодишния му сътрудник Джей Кеш (“Attention”, “How Long“, "The Way I Am”). 

“Много съм зле с комуникацията, затова през по-голямата част от времето изразявам чувствата су чрез музиката и "Girlfriend" е пример за това. Песента е за да бъдеш постоянен и да кажеш на дадения човек, че чувствата ти към него няма просто да изчезнат. Вместо това, те винаги ще бъдат там и не можеш да прекараш още една нощ преди да имаш този човек до себе си всеки ден. Но е наистина страшно да кажа това на глас, затова го облякох в песен, за да го направя малко по-лесно за себе си“, споделя Чарли.

“Girlfriend” маркира вълнуваща нова глава за Пут, който е един от най-търсените сътрудници в поп музиката днес. Тракът следва появите му в песните на Ленън Стела “Summer Feelings” отSCOOB! The Album и ремиксът с Габи Барет “I Hope”, успоредно с пристрастяващото трио от песни, издадени през 2019 г.– “I Warned Myself”, “Mother” и “Cheating On You” – които наброяват близо 250 милиони комбинирани световни стрийма и над 65 милиона видео гледания. Наскоро той съвместно написа с Джон Леджънд “I Do”, с Кейти Пери “Small Talk” и “Harleys In Hawaii” и с 5 Seconds of Summer “Easier.”

Още новини