назад

Бургас - адресът на лято 2020

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Слушайте на 26.05. по радио N-JOY рубриката "Бургас - адресът на лято 2020".

Тя се излъчва всеки петък в "Шоуто на Инспектор N-JOY" и ще ни разкрива интересни и полезни факти за Бургас като туристическа, "чиста" дестинация.

Ще научим повече за локалните забележителности, атракции, места за отдих, арт и музикални събития, които правят града привлекателно място за отдих и уикенд туризъм.

"Бургас - адресът на лято 2020" е съвместна рубрика на Община Бургас и радио N-JOY.Заради магията и очарованието на морето или уникалния дух и енергията, Бургас се свързва със свобода, вдъхновение и неповторима атмосфера.

Бургас често е наричан „Фестивалният град на България“ и това не е случайно. В града се случват редица фестивали, които нямат аналог на Балканите и събират публика и изпълнители от целия свят. Пясъчните скулптури, Food & Music фестивали, Музикалните празници, спортните прояви - това са само една малка част от богатата културна програма на Бургас. През дните, когато се провеждат събитията, Бургас се превръща в една изключително колоритна и интересна дестинация.

За Лято 2020 Бургас предлага и нещо различно за всяка седмица!

От 26 до 28 юни в Бургас ще се състои Миден уикенд.

Ресторантите в Бургас ще се състезават за най-вкусната рецепта с миди в рамките на три дни!

Миди по бургашки, миди по моряшки, луди миди или мидена супа!

По време на Мидени дни в Бургас, всеки жител или гост на Бургас може да опита, да се забавлява с кино, с концерти,с театрални постановки и хепънинг!

Не е нужна причина да посетите Бургас! Просто го направете и се насладете!

Бургас е сигурният бряг за Ваканция 2020! 

Пълната програма на поредния тематичен „Уикенд в Бургас“ може за видите на сайта на Община Бургас - ТУК.

Още новини