назад

Графа представи новата си песен по радио N-JOY

Публикувано на в категория: Музика
 

Графа гостува на радио N-JOY, за да представи новата си песен.

Парчето е озаглавено "Ти грееш" - мото под което ще премине и поредица от концерти на изпълнителя. 

Пред Нейа изпълнителят сподели, че е измислил припева на песента в една хотелска стая, докато се е подготвял за участие. Куплетите обаче са се появили по време на изолацията.

"Може би това е причината да има такъв подтекст, че едни и същи новини слушаме, и че вече ни е писнало, и че е време малко да се поотпуснем, да нямаме планове за днес. Просто да се насладим на момента, на хубавия ден и на близките хора около нас", разкри Влади Ампов - Графа.

Той сподели още, че по време на изолацията се е посветил повече на семейството си, а парчето "Ти грееш" е единственото, създадено в този период. В песента участват талантливото трио LaTiDa и баскитаристът Александър Обретенов от D2, а видеото е режисирано от Стефан Маринов - Buddubbaz. 

Годината за Графа започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Covid-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя. за концерта.

В началото на юни Графа и музикалната компания „Монте Мюзик“ обявиха, че адаптират концертната си програма, за да гарантират сигурността на многохилядната публика. Концертът на „Българска армия“ се преформатира в четири поредни събития на стадион „Юнак“. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли. Феновете вече презавериха билетите си, а в Eventim са пуснати в продажба останалите места за четирите концертни дати в София.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния театър, следват Варна – Летен театър на 26 юли, концертът в Античен театър, Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния театър в Бургас – 3 август. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim. Песента "Ти грееш" и видеото, режисирано от Buddubbaz Tape Company, разказват за истински важните неща в живота и карат всеки да се усмихне и раздвижи под свежите звуците.

Още новини