назад

Деница Караславова завладява ефира с трети сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

„Mon Ami“ е името на третия сингъл на Деница Караславова.

В Деня на детето чаровната певица и продуцентите й от Монте Мюзик разкриха пред феновете дългоочакваното парче в YouTube канала на лейбъла. 

Да дни по-късно, Деница представи песента си лично в ефира на радио N-JOY и поздрави екипа за 14-ия рожден ден на медията. Самата Дени ще отпразнува своя 18 рожден ден на 14 юни, а в аванс ние й желаем много успехи, щастие и сбъднати мечти!

Песента „Mon Ami“ е по музика на Владимир Ампов – Графа, Веселин Ценов – Algoriddim и Константин Ангелов. По текста съвместно работят NDOE и Графа, а аранжимента правят Algoriddim и Константин Ангелов. 

Във видеото „Mon Ami“, режисирано от Никола Атанасов, Деница си партнира с танцьора Димитър Георгиев – Jimmy. Двамата разказват историята на недоизказаната любов, на скритите между приятели чувства и на винаги търсещите погледи. 

Деница Караславова придобива популярност с участието си в музикалното предаване "Гласът на България". Скоро след това, тя става част от лейбъла Монте Мюзик, а дебютният и сингъл "Може да ми се обадиш" достигна върхови позиции в българските музикални класации. Последвалата втора песен "Сълзи от олово" отново печели положителни реакции от феновете на талантливата Деница.  

Още новини