назад

Сиа издава сингъл от първия си филм

Публикувано на в категория: Музика
 

Сиа пуска сингъл от първия си филм.

Парчето "Together" ще бъде част от саундтрака на бъдещия режисьорски дебют на австралийката.

Девет пъти номинираната за награди Grammy и мултиплатинена изпълнителка ще включи 10 нови песни в предстоящия филм, озаглавен Music. 

Музикалното видео на "Together" ще даде на феновете първи поглед към лентата, в която участват Кейт Хъдсън, Лесли Одом Джуниър и Мади Зиглер. 

Във филма Зу (Кейт Хъдсън) е трезвена отскоро и търси пътя си в света, когато получава новини, че става единствения настойник на полусестра си Мюзик (Мади Зиглер), младо момиче, страдащо от аутизъм. Филмът изследва две от любимите теми на Сиа – намирането на глас и какво означава да създадеш семейство.   

Сценарият за Music е писан от Сиа и Далас Клейтън, базиран на кратката история, която Сиа написва през 2007. Песента "Together" е писана от Сиа и Джак Антоноф и продуцирана от Антоноф, с допълнителна продукция от Джеси Шаткин. Песента и музикалното видео се издават чрез Monkey Puzzle/Atlantic Records.   

По-рано тази година Сиа бе включена в сингъла на BTS "On". Миналата година тя си партнира с Дипло и Лабиринт. Дебютният албум на групата LSD (Лабиринт, Сиа и Дипло) има над 1 милиард стрийма към момента.   

За Сиа:

44-годишната Сиа Фърлър издаде номинирания за Grammy This Is Acting (Monkey Puzzle/RCA Records) през 2016 с бурно одобрение и затвърди ролята си като една от най-големите звезди днес и изпълнители на живо. Тя има повече видеа в "Клуб на милиард гледания" в YouTube от всяка друга изпълнителка на планетата. Страхотният сингъл "Cheap Thrills" бе глобален хит по радиото с мултиформат и един от най-дълго застоялите се сингли в Top 40 на 2016 г. Успоредно със собствения си успех, Сиа е и писала хитове за едни от най-големите звезди, като Бионсе, Кание Уест, Риана, Бритни Спиърс, Кейти Пери и много други.

Кредит: Charlie Adelman (Crush Music)

Още новини