назад

Графа сподели видеото на своя песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Графа представи клипа на своя песен.

Парчето "Изкуствен елемент" идва придружено от официално видео, което дебютира в YouTube канала на Monte Music тази сутрин (12.05.2020).

Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност.

Историята на „Изкуствен елемент“ започва през 2006 година, когато Графа издава албума „Честно в очи“ и прави първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл независимо, че за почитателите му е една от най-любимите.

През 2019 година Графа включва нова версия на „Изкуствен елемент“ в албума си „Страничен наблюдател“, а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видеото към нея. Популярният от кино и телевизионния екран актьор Дани Ангелов, откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие има и бащата на Графа Кирил Ампов от емблематичното трио “Спешен случай”, създател и на първото телевизионно шоу за таланти Хит-1.

Песента „Изкуствен елемент“ звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите “Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?“ ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще. 

За нея Графа сподели: "Тя търпеливо дочака своето време. Песента "Изкуствен елемент" вече е официален видео сингъл. Миналата година я записах в нова версия за албума Страничен наблюдател. Текстът е по актуален от всякога! Благодаря на режисьора Павлин Иванов - Башмоушън за огромното сърце и отдаденост, както и на актьорите Дани Ангелов, Боряна Ангелова, Стоян Колев, Траян Велев. И не на последно място на моя баща Кирил Ампов, който с участието си даде смисъл и завършеност на целия проект. Ако ви харесва коментирайте и споделяйте, за да може посланието да достигне до повече хора. Благодаря Ви!", написа Влади Ампов в официалната си Facebook страница.    

Още новини