назад

Charli XCX издаде нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Британската изпълнителка Charlie XCX пусна нов сингъл от предстоящия си албум.  

Песента "Claws" смесва  поп, хип-хоп, електроника и транс, а Charli ловко се рее в непримиримия инструментал на трака. Изследвайки чувството да бъдеш близо до тези, които обичаш всеки ден, "Claws" улавя маниакалното тържество на любов в изолация по освежаващ начин.

Излизащият на 15 май 2020 предстоящ албум на Charli XCX ‘how i’m feeling now’ е напълно уникален проект. Писан, записан и издаден по време на карантината заради пандемията от COVID-19, албумът кани колаборации по нов начин, приветствайки феновете да дадат обратната си връзка за всеки аспект от записа; от допринасяйки с видеа, през избор в писането на песните, до селекция на синглите и още. Като продължение на анкета от Charli, тя разкри ‘claws’, ангелският втори сингъл от албума.

Продуцент на "Claws" e Dylan Brady от 100 gecs, a кориците на парчето са три, създадени от Timothy Luke, Naked Cherry и Sara Cwynar.В сряда Charli проведе третата си седмична Zoom конференция пред 1000 фена, отговаряйки на въпроси за визуалното творчество на албума от Paris Hilton, Leigh-Anne Pinnock oт Little Mix и любимката Gia Gunn от RuPaul’s Drag Race.

Още новини