назад

Малума пусна нова романтична балада

Публикувано на в категория: Музика
 

Малума се завърна с нова романтична балада, която разтапя сърцата.

След релийза на успешното парти парче „Que Chimba“, международният латино идол показа най-нежната си и уязвима страна и представи песента „ADMV“ (Amor De Mi Vida), която се превежда „любовта на моя живот“.

Песента грабва от първото слушане, благодарение на красивия глас на колумбийската супер звезда, фино подчертан от акустична китара.

„Тази песен е много специална за мен, дойде ми от сърце и ми помогна да осъзная причината да започна кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят“, споделя Малума. 

„ADMV“ е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари от Малума, Едгар бабера и Висенте Барко, а лекотата й напомня на предишните му балади „Vuelo Hacia El Olvido“ (Pretty Boy Dirty Boy) и „Marinero“ (F.A.M.E.). 

Част от текста на песента, която е на испански, гласи: „Когато паметта ни предаде и останат само снимките, нека забравя всичко, освен това, че си моя. Когато годините ни натежат и краката ни не могат вече да се движат, когато очите ни се затворят и кожите ни не са опънати вече, когато единственото нещо, което е от значение, е какво сме направили в този живот, а дори и нищо от това да не се случи, ти си любовта на моя живот“. 

Режисьор на видеото е Нуньо Гомес, а първоначалната идея била то да бъде снимано в Гърция по време на световното турне на Малума, но поради глобалната пандемия снимките са преместени в Маями и клипът е заснет в началото на месец март.   

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Още новини