назад

Вижте новото видео на Тейлър Суифт

Публикувано на в категория: Музика
 

Тейлър Суифт пусна видеоклипа на новата си песен.

Сингълът "Lover" се появи, придружен от лирик видео на 16 август.

Днес поп звездата представи и седмия си албум, озаглавен Lover.

Той съдържа 18 парчета и е първият й студиен проект с Universal Music Group/Republic Records след повече от десетилетие със звукозаписната компания Big Machine. 

През февруари Тейлър Суифт публикува в профила си в Instagram снимка със седем палмови дръвчета като по-късно става ясно, че в същия ден тя е приключила работата по албума.

В бележките към албума,Тейлър го нарича "любовно писмо за любовта към себе си" - всички завладяващи, заклинателни, безумни, опустошителни, червени, сини, сиви златни аспекти от нея.

Първите нотификации за албума започнаха още през зимата на 2018 г. с кодирани Instagram публикации и промяна в стайлинга на Суифт - по-ярка палитра, с флорални и пастелни мотиви и силно присъствие на дъга.

Това рязко измести фокуса на Тейлър Суифт от относителната тъмнина на предишния й албум Reputation (2017). Първите два сингъла от Lover са песните "Me!" с участието на Брендън Юри от Panic! at the Disco и "You Need to Calm Down", последвани от промоционалното парче "The Archer". Музикален продуцент на Lover е Джак Антонов.

Новият албум излиза в разнообразни формати, включително 4 делукс издания Target. Феновете ще имат достъп до ексклузивно съдържание - книжка с текстове, плакат, копие от дневника на Тейлър Суифт, снимки и др. Албумът Lover е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg

Още новини