назад

В новото си видео Михаела Маринова се впуска във виртуална любов

Публикувано на в категория: Музика
 

Михаела Маринова представи новата си песен и видео. 

Видеото на "Само теб" се върти около виртуална любов и е заснето майсторски от оператора Радослав Гочев под режисурата на Виктор Антонов – Рик.

„Това е любимото ми видео. Любов отдалече е спорт, който практикувам и аз напоследък“, смее се Михаела.

“Най-трудната част по време на снимките беше в края на снимачния процес, когато трябваше да направим сцените с дъжда. Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен и екранния ми партньор, а ние не трябваше да показваме колко ни е студено всъщност, даже обратното – задачата за тази сцена беше - страст“, споделя изпълнителката.

Кариерата на Михаела Маринова тръгва след участието й в музикално телевизионно шоу. Върви нагоре с успешни парчета като „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“, „Tiempo”.

Видеото на последната песен й спечелва място в плейлистата на един от най-популярните международни телевизионни канали - MTV Dance. В "Tiempo" e и първата й среща с румънския хитмейкър Крис Тарчеа – Monoir.

Втората среща с него ражда „Само теб“, новото парче на изпълнителката, което ще излезе и с английска версия със заглавие “Now or Never”. Михаела е автор на по-голямата част от текста на „Само теб“, а в написването му взимат участие и Любо Киров, и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. 

Гледайте „Само теб“ в официалния канал на “Вирджиния Рекърдс“ в YouTube.    

Още новини