назад

Джакс Джоунс издава албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Джакс Джоунс издава дебютен албум.

Носителят на награда Ivor Novello, номинираният за ГРАМИ и BRIT Award продуцент и диджей ще пусне колекцията Snacks (Supersize) на 6 септември.

Издаването на Snacks демонстрира статуса на Джакс като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита.

От номинирания за ГРАМИ и BRIT Award, двойноплатинен сингъл "You Don’t Know Me" с участието на Рей до най-слушания денс трак в Shazam - "Breathe", в колаборация с Ина Ролдсен.

Списъкът продължава и със суперуспешните парчета "Instruction" с Деми Ловато & Стефлон Дон, "Ring Ring" с участието на новата поп звезда Мейбъл и Rich The Kid, "Play’" с Years & Years, "All Day And Night" с Мартин Солвейг и Мадисън Биър, "One Touch" с Джес Глин, както и с последния #1 сингъл "Harder" с вокалите на Биби Рекса. Snacks е перфектният парти албум за поколението на плейлистите.

От избухването си на сцената през 2016 с "House Work", Джакс Джоунс се доказа като жанрово дефиниращ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан. Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Джакс създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист.

Форматите на Snacks са стандартно CD и двоен винил. Стартират предварителни поръчки на албума в онлайн магазин MusicMall.bg.

Още новини