назад

Ива Георгиева записа своя версия на хит на Clean Bandit

Публикувано на в категория: Музика
 

Финалистката от отбора на Иван Лечев в „Гласът на България“ - Ива Георгиева - която се раздели с първото място на метри от финала, завърши нова песен и клип към нея.

Тя е колаборация с британската група Clean Bandit и е нов прочит на техния супер хит “Mama”.

Британците Clean Bandit, които са носители на награда Grammy, имат издадени 2 албума, от които са продали 44 милиона копия от колаборациите им със Шон Пол, Зара Ларсън, Деми Ловато, Крейг ДейвидЕли Голдинг и др.

Ива беше избрана между 12-те четвъртфиналисти в „Гласът на България“ да получи уникалната възможност и шанса да запише кавър със световноизвестната група Clean Bandit за проекта Tuborg Open. По повод на световното признание за таланта си Ива коментира: „Това е неописуемо усещане и доказателство, че “Гласът на България” сбъдва мечти дори и след края на формата“.

Ива Георгиева е родом от Варна, но от четири години живее и работи като певица в Дубай. Макар че не идва от музикално семейство, Ива от малка мечтае да бъде на сцена. Напуска Варна, за да учи поп и джаз музика в София, а след това продължава образованието си в Англия. Ива се явява в "Гласът на България" с песента "How Deep Is Your Love", с която успява да накара всички треньори да я пожелаят в отбора си. Ива избира да стане част от тима на Иван Лечев и с него стига до големия финал на шоуто по bTV.