назад

Бионсе пусна нов видеоклип

Публикувано на в категория: Музика
 

Бионсе представи новия си видеоклип.

Певицата пусна визуализацията на парчето "Spirit" от новия филм на Дисни "Цар Лъв".

В клипа на "Spirit" участва и голямата дъщеря на Бионсе и Джей Зи - Блу Айви.

Видеото реализира почти половин милион гледания само за първите два часа от появата си онлайн.

За саундтрака на продукцията Бионсе изпълнява и емблематичната песен “Can You Feel the Love Tonight”, заедно с Доналд Глоувър. 

Приключенският филм "Цар Лъв", режисиран от Джон Фавро, ни отвежда в африканската савана, където се ражда бъдещият цар. За малкия Симба неговият баща и велик цар на животните Муфаса е истински пример. Заради семейния дълг и възхищението към баща си той приема съдбата си на наследник на трона още по-сантиментално и отговорно. Не всеки в царството обаче е щастлив от появата на малкото лъвче. Злият брат на Муфаса Скар, който до този момент е бил наследник на царския трон, вече крои пъклени планове. Битката за Лъвската скала е белязана от предателство, трагедия и драма, които пагубно се отразяват върху живота на Симба. Съдбовната му среща с изключително чаровния тандем Тимон и Пумба обаче помага на Симба да съзрее и да потърси пътя към това, което му се полага по право.

Филмът “Цар Лъв” влиза в кината на 19-ти юли. Саундтракът The Lion King излиза на CD в деня на премиерата на филма. Предварителни поръчки на албума в онлайн магазин MusicMall.bg.

Още новини