назад

Ваклинов и VenZy с обща песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Футуристична работилница, двама млади учени и едно красиво „изобретение“- новата песен на Боби Ваклинов и VenZy ни пренася в свят изкушаващ, но силно мрачен, в своята реалност.

Боби и VenZy правят съвременен прочит на легендите за самодивите.

Разказвани от нашите баби и дядовци, историите за тези красиви, но опасно коварни жени, не спират да изплуват от миналото.

Песента „Самодива“, която отговаря на всички критерии за съвременно и модерно звучащо парче, поставя по причудлив начин темата за търсенето на идеалнатата половинка – ако не можеш да я откриеш, по-добре я изобрети!

Във видеото двамата изпълнители надникват в бъдещето, а действието се развива в загадъчна работилница. Сглобяването на андроид от женски пол, който освен че изглежда съблазнително, може да изпитва чувства и дори да се влюбва, е възможно.

Атмосферата е мрачна: “кибер“ – пъстра смесица от ретро елементи и нови технологии – подходящ терен за създаване самодивата на бъдещето! Сюжетът ни среща със смахнатия учен (Боби) и неговия „чирак“ (VenZy), които работят усърдно върху общ проект – Самодивата.

Музиката и аранжиментът на „Самодива“ са дело на Mitko Beats, а текстът е на самите изпълнители. Режисьор на ефектното видео е Павел Симеонов – Shutterflow. В ролята на самодивата от бъдещето пък се превъплъщава Ивомила Петкова.