назад

Джес Глин и Джакс Джоунс с видео за приемната грижа

Публикувано на в категория: Музика
 

Джес Глин и Джакс Джоунс представиха общото си видео.

Придружаващият парчето "One Touch" клип, разказва докосваща сърцето история, чиято тема е семейството и връзките в него.

“Възхитени, че Джес прие да застане зад темата за приемната грижа. С 65 000 деца, живеещи в приемни семейства всеки ден във Великобритания, имаме нужда от общество, което като цяло да разбере какво значение има приемната грижа за живота на тези деца. Видеото е страхотна платформа да се представи идеята за приемната грижа пред нова публика. Докато за някои деца животът в детски дом може да бъде най-подходящата опция дългосрочно, то живеенето в приемно семейство е най-доброто за болшинството от децата в нужда. Ето защо ние се нуждаем от още 8 600 приемни семейства само за тази година и е фантастично, че това видео показва, че млади, самотни хора също могат да станат приемни родители”, пише в изявлението на The Fostering Network.  

Джес сега е на своето първо турне по стадиони, подкрепяйки Spice Girls. 29-годишната Джесика Хана Глин, както е цялото име на Джес, е единствената британска изпълнителка, която някога е имала 7 номер 1 сингли, заедно с 2 номер 1 албума. Тя бързо се превръща в ултимативната модерна британска поп звезда, която без усилия преминава между поп, соул, R&B и хаус музиката. Без съперник в способността си да комуникира с публиката чрез песента; да каже истините, които младите жени искат да чуят за техните страхове, любовта, която ги кара да израстат и ги разочарова; надеждите и мечтите, които могат да се сринат, но ти се усмихваш въпреки това. 

Още новини