назад

Излезе саунтракът на Мъже в черно: Глобална заплаха

Публикувано на в категория: Музика
 

Саундтракът на филма "Мъже в черно: Глобална заплаха" вече е на музикалния пазар.

Оригиналната музика към новата лента от култовата поредица е дало на майсторите в жанра - композиторите Дани Елфман и Крис Бейкън.

Елфман е автор на музиката и към първите три филма от поредицата, а за новата продукция към него се присъединява композиторът Крис Бейкън.

Това е поредното сътрудничество между двамата именити композитори, след саундтрак албумите към филмите „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Алиса в Огледалния свят“ и „Страховити истории“.

Саундтрак албумът на филма "Мъже в черно: Глобална заплаха", който ще се появи в кината на 14 юни, вече е на музикалния пазар у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Classical и е наличен на CD в най-големия музикален онлайн магазин у нас - musicmall.bg.   

И в новия филм „Глобална заплаха“, Мъжете в черно ежедневно трябва да предпазват Земята от мръсотията на Вселената като този път са изправени пред най-голямата заплаха за човечеството и планетата – къртица в собствената им организация.

Режисьор на филма е Ф. Гари Грей, сценарият е дело на творческия екип „Art Marcum & Matt Holloway“, създаден по мотиви от комикс поредицата на американския писател Лоуел Кънингам.

Филмовата легенда Стивън Спилбърг е сред продуцентите на филма, а актьорският състав включва звездите Крис Хемсуърт, Ребека Фъргюсън, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и др.