назад

След Ямбол Инспектор N-JOY и Hyundai Road Show тръгват към Бургас

Публикувано на в категория: N-JOY
 

На 7 юни Инспектор N-JOY и Hyundai Road Show посетиха Ямбол. 

Присъстващите на събитието имаха възможност да се срещнат с емблематичния водещ на радио N-JOY и да изпробват различни модели коли със свободен тест драйв на място или да проверят изправността на своя Hyundai автомобил чрез лицензиран механик.

Само по радио N-JOY ще можете да научавате най-актуалната информация от пътешествието на Инспектора, който ежедневно ще ви развежда из интериора на всяка една кола с панорамни видеа, директно от шофьорското място. Очаквайте всеки ден в каналите на радио N-JOY ексклузивни новини, снимки и репортажи от мястото на събитията.

Националното Road Show тръгна от Пловдив на 3-ти юни и премина през Стара Загора и Ямбол.

На 9 юни Инспектор N-JOY и Hyundai Road Show ще бъдат в Бургас.

Следват Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Враца и София.

Всеки фен на радио N-JOY и Hyundai ще има възможността да се включи в своеобразния празник на музиката, качествените коли и доброто настроение. Посетителите ще се запознаят с последните поколения на 4х4 моделите Santa Fe и Tucson N-Line, с динамичната KONA и        най-новият компактен модел на Hyundai i30.

Инспектор N-JOY ще продължи да подкрепя дългогодишната си зелена инициатива, като за почитателите му и тези на новите технологии, националното турне е приготвило революционните модели с алтернативно задвижване IONIQ – първият модел в света с три електрифицирани моторизации: hybrid, plug-in hybrid и electric, както и първият в света компактен SUV със 100% електрическо задвижване – Hyundai KONA Electric.

Повече от пътешествието на Hyundai Road Show от всяка една локация може да бъде намерено в каналите на радио N-JOY и Facebook страницата на Hyundai, където ежедневно ще се споделят ексклузивни новини и събития.