назад

Радио N-JOY затвърждава позицията си на лидер в страната и открива нова честота в град Троян

Публикувано на в категория: N-JOY
 

От днес феновете на радио N-JOY ще могат да следят програмата му и в град Троян, на честота 103,4 МНz.

Музикалната радиоверига продължава да разширява обхвата си в страната, като бележи първи позиции в редица слушателски категории.

Според изследванията на агенция ГАРБ радио N-JOY достига до над 1 160 000 слушатели на месечна база в категория 15 - 69-годишни.

Това прави радио N-JOY, част от bTV Radio Group, най-слушаното поп радио в България на месечна база.

Програмата на радио N-JOY дава възможност на слушателите да чуят любимите си хитове, като вече всяка сутрин и жителите на Троянския балкан ще имат възможността да слушат шоуто на Инспектор N-JOY, а в следобедните часове да разпускат с предаването „Приятно разсеяни с Деси“.

Благодарение на новата честота на радиото всеки жител на Троян, който иска да отправи своя поздрав в ефира на N-JOY, ще може да го направи и да чуе любимите си песни в предаването „6 хита в 6“.

След като Съветът за електронни медии финализира конкурса си за честота в град Троян, в най-скоро време се очаква да бъдат обявени и честотите за излъчване на програма на N-JOY в градовете Ябланица, Обзор и Ихтиман.

bTV Radio Group затвърждава лидерските позиции и с bTV Radio, което бележи първо място по рейтинг и най-много слушани минути на дневна база в столицата . Информационното радио запазва челната позиция във възрастова категория 15-69 – годишни в София. bTV Radio предоставя на слушателите си възможността да знаят всичко - чрез богата ефирна програма в следобедния блок, с ежедневни гости в предаването „За града“ и обзор на най-интересното от информационния поток в предаването „Важното, казано на глас“. 


 

* По данни на пипълметричната агенция ГАРБ, за месец март 2019г., за bTV радио категория 15-69 годишни в София