назад

DEEP ZONE Project взеха участие в международната версия на световен хит

Публикувано на в категория: Музика
 

30 от най-популярните музиканти и изпълнители,  от всички 28 страни членки на ЕС възпяха приятелството в специално издание на емблематичната песен на QUEEN - "Friends Will Be Friends".

Всеки един от артистите влиза в проекта след лично одобрение от Браян Мей, а песента е насочена към младите хора и идеята, че именно те, всички заедно,  определят бъдещето на Европа.

От България в селекцията бяха включени Ева- Мария, Дани Димитров и Дидо от Deep Zone Project. Групата с голямо вълнение сподели новината в социалните мрежи: „За нас е голяма чест, че DEEP ZONE Project бяхме избрани да представляваме България в култовата обща песен "Friends Will Be Friends", заедно с 30 други интернационални артисти от всичките 28 страни членки на Европейския Съюз. Наистина, уникален международен проект, одобрен лично китариста на Queen - Brian May.“

 

Химнът на приятелството е записан в 28 различни музикални студия, поотделно от всеки един от изпълнителите. Финалната версия вече се разпространява с #vote4friendship и послание свързано с това, че Европа е най-силна, когато е обединена в цялото си разнообразие, а омразата и раздялата не са отговори, а заплахи. Европа дава своя вот за приятелството!