назад

Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo с 10-годишно предизвикателство

Публикувано на в категория: Музика
 

Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента "DJ Take Me Away".

Тя е обновена, провокативна, но също така завладяваща и гореща като оригинала.

Проектът е „опакован“ с атрактивно видео, в което феновете вече може да открият разликите „преди“ и „след“.

При Дидо нещата са почти едно към едно, но при Йоанна се забелязват пет месеца в повече.

Вече не е тайна, че популярната блондинка е в очакване на първата си рожба и се оказва, че клипът на "DJ Take Me Away 2019" отразява артистично щастливото събитие.

„Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство. Макар че България няма да участва в Евровизия тази година, "DJ Take Me Away" остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса", споделят Йоанна и Дидо.

Представянето на Евровизия в Белград доведе за "DJ Take Me Away" издание в над 100 компилации за денс музика на пет континента. След този успех очаквано сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали и уебпространствата, отразяващи конкурса. DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: „Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява“.