назад

Днес Chef Илиян Кустев ще даде урок по великденско гурме

Публикувано на в категория: Телевизия
 

В понеделник от 21:00 часа по bTV кутията на MasterChef ще лъха на соц, но дружбата между участниците ще липсва.

Едни откраднати записки ще предизвикат бурни реакции сред претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева.

Времето няма да е тяхно, а бъдещето ще е несигурно за всеки един.

Кулинарният консултант и инструктор Chef Илиян Кустев ще даде урок по великденско гурме, а стрес тестът ще се окаже най-приятното и в същото време обричащо предизвикателство на MasterChef.

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще подложат 9-те топ хоби-готвачи на България на тест по социалистическа кухня. Те ще се върнат в миналото, за да си припомнят „философията на оскъдицата“ и незабравимите вкусове на нашите баби. Журито ще опита трите най-интересни предложения, като ще отличи едно от тях с голямо преимущество. Останалите 6 души ще отидат на стрес тест. Ожесточената конкуренция на гладиаторската арена ще накара кулинарите да приложат хитри трикове, класически техники и психологически атаки. Кой ще успее да накара професионалистите да се гордеят с националната ни кухня - тази вечер от 21:00 часа в MasterChef България по bTV.

В дома на добрия вкус ще гостува търсен кулинарен консултант и инструктор, за да преподаде изкусителен MasterClass. Той е главен готвач на верига хотели и под негово ръководство работи огромен екип от хора, който ежедневно обслужва стотици претенциозни клиенти. Chef Илиян Кустев ще демонстрира своята интерпретация на агнешко с грах, което би украсило и най-изисканите трапези за Великден. Най-важно ще бъде разпределението на времето и вниманието към малките детайли. А играта на нерви ще направи задачата още по-сложна. Кой ще се окичи със значката за имунитет след заслужени комплименти на журито – в понеделник в MasterChef по bTV.

В стрес теста шестима хоби-готвачи ще трябва да докажат „химия“, прецизност, търпение и силен характер. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще бъдат безкомпромисни и ще налагат строги наказания за всяка грешка, а концентрацията и моториката ще бъдат от първостепенно значение. Кой ще бъде обречен на елиминация и за кого това ще бъде най-приятното изживяване в MasterChef - в понеделник вечер от 21:00 часа по bTV.

Какво е правилото на 5-те „П“ на Chef Кустев, кой ще се окичи с титлата „шоп“ и какво ще предизвика „злобата“ на гладиаторите - довечера от 21:00 часа в MasterChef България по bTV. 

Следете най-интересното от MasterChef България и в рубриката "Master Зона" с Нейа, всеки делничен ден в 12:30 ч. по радио N-JOY!

Още новини