назад

Орлин Павлов празнува рожден ден с нова песен

Публикувано на в категория: Музика
 

След огромния успех на хита „Секунда“, Орлин Павлов отново заложи на стойностна колаборация с рапъра Бобо.

“Последното добро момче” – една смислена симбиоза между поп и хип-хоп звучене е в ефира от 23 април 2019.

И тази година Орлин Павлов спази традицията да направи подарък за рождения си ден на феновете на българската музика.

Композитор на парчето е Боян Христов, аранжимент – Боян Христов и Борислав Бояджиев-Борче, текстът е на Росен Кукошаров и Бобо.

„Щастлив съм, че мога да работя с един от най-големите професионалисти в българската музиката“, споделя Орлин Павлов.

Режисьор на клипа е Любомир Печев, а кадрите са заснети в декорите на Киноцентър Бояна, оператор – Николай Петров. За процеса на снимките Орлин Павлов казва, че атмосферата в Киноцентъра винаги го вдъхновява и работи с лекота. „B2Y Productions са на световно ниво, за този клип отново избрахме едни от най-добрите в кино индустрията. „Последното добро момче“ заснехме с много настроение, благодарен съм на огромния екип, с които имах честта да работя“.

Песента е част от музикалната палитра на първия самостоятелен албум на Орлин Павлов “Още малко...”, който беше представен на Национално турне през изминалата 2018 г.

Артистът сподели още, че след големия успех на музикалната сцена през есента на миналата година, сега подготвя специален концерт в края на месец август 2019. „За сега ще споделя само толкова – такъв концерт до сега в България не е правен!“ – добави Орлин Павлов.

Фотограф: Валентин Иванов-sValio

Още новини