назад

Открийте игривото Златно зайче на Lindt!

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Открийте игривото Златно зайче на Lindt!

Кошници, пълни с ярки яйца Lindor умело крият най-желания участник за Великденските празници.

Бъдете наблюдателни и може да спечелите комплект от 5 Златни зайчета Lindt - шоколадово очарование в празнична великденска опаковка!

Емблематичното Златно зайче от най-фин шоколад Lindt е създадено от Майсторите на шоколада Lindt, за да очарова и радва малки и големи за Великден.

Награди: всеки ден по 3 комплекта от 5 Златни зайчета Lindt 

Златното зайче на Lindt – най-желаният участник във Великденските празници!  

Произход на Златното зайче: Златното зайче на LINDT отваря очи към света на шоколада за първи път през 1952 г. Историята ни връща към една от свежите пролетни сутрини на месец март, когато земята все още е покрита със сняг. В една такава сутрин един от Майсторите на шоколада LINDT вижда в градината си малко зайче. Синът му е напълно хипнотизиран при вида на сладкото същество, но веднага започва да плаче, когато то изчезва в храстите. Силно развълнуван от тъгата и разочарованието на сина си, бащата моментално ражда идея: „Трябва да направя зайче като това, само че от шоколад...” Той създал зайчето от най-нежния млечен шоколад на LINDT, дал му опаковка от златисто фолио и завързал грижливо червена панделка със златно звънче около врата му, за да не се загуби отново. „Когато звънчето звънне, лесно можеш да го откриеш”, казал бащата на сина си. И така се родило първото Златно зайче на LINDT! Скоро то се превръща в символ на Великден. Хора на различна възраст навсякъде по света го обожават и неговото появяване е знак за тях, че Великден наближава.