назад

Бързи и яростни: Хобс и Шоу идва в кината през август

Публикувано на в категория: Кино
 

Тази година ще бъде белязана от епичното екшън присъствие на новия филм от франчайза "Бързи и яростни".

Абсолютните доайени в сферата на съвременните екшън филми и ехидно поднесеното чувство за хумор Дуейн Джонсън и Джесън Стейтъм се завръщат за един поразяващ, съдбовен сблъсък с "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

Войната межу тайните агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от Бързи и яростни 7 и се развива интригуващо да появата на първия самостоятелен филм от поредицата.

Сега е времето да загърбят старата вражда и да се изправят срещу най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично усъвършенстван анархист, който контролира опасна билогична зараза и планира да промени човечеството завинаги. Блестящият агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу - Хейти Шоу (Ванеса Кърби) също става част от историята и влиза в директна битка с Брикстън. Въпросът накрая ще е кой кого.

В новия трейлър на филма зрителите едва си поемат дъх заради изключителната динамика в действието и разнообразните екзотични локации, където се развива сюжетът. Безпроблемното покоряване на небостъргачи, безкомпромисното летателско изпълнение с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващите на всяка крачка поводи за зверско „меле“, превръщат продукцията в своеобразен екшън шедьовър, заслужаващ специално отношение. Като „черешката на тортата“ идва и екзотичната нотка в лицето на майката и братята на Люк Хобс, които са типични представители на малката тихоокеанска държава Семоа.

Режисьор на филма е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2). Сценарият е дело на Крис Морган (Бързи и яростни). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на Бързи и яростни: Хобс и Шоу са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ще ни разкажат играта от 2 август в кината, IMAX и 4DX.