назад

Бионсе пусна нов албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Когато става дума за Бионсе, елементът на изненадата е повече от задължителен.

На 17.04, без какъвто и да е предварителен анонс, Куин Би пусна албума Homecoming: The Live Album. 

Колекцията излиза в дигитална версия само във всички платформи за даунлоад и стрийминг.

Албумът е саундтрак към едноименния документален филм за Бионсе, озаглавен "Homecoming: A Film By Beyoncé", който проследява едно от най-забележителните събития в музикалната индустрия - концертът на звездата на фестивала Коачела през 2018 г.  

Премиерата на филма също беше в сряда, във видео стрийминг платформата Netflix. 

„Homecoming: A Film By Beyoncé“ е забележителен разказ за пътя на Бионсе в създаването и подготовката на шоуто й за фестивала Коачела. Филмът проследява цялото събитие, с всичките му емоционални страни и еволюирането му от креативна концепция до културно движение. Бионсе стана и първата чернокожа жена, хедлайнер на фестивала, а концертът й беше посветен на музикалното наследство, създадено в американските колежи и университети, населени предимно с афроамерикански ученици и студенти. Продуценти на филма са Parkwood, компанията на певицата и Netflix.  

Homecoming: The Live Album включва пълния аудиозапис от историческия концерт на Бионсе на „Коачела 2018“. Албумът съдържа 40 песни и над 90 минути музика, обхващаща цялата кариера на Бионсе с гост музиканти Джей Зи и Джей Балвин и със специалното участие на Кели Роуланд и Мишел Уилямс (Destiny’s Child).  

Homecoming: The Live Album влизат и две бонус парчета: нова версия на класиката “Before I Let Go”, написана от Франки Бевърли и песента “I Been On”.  

Homecoming: The Live Album е наличен в дигиталните платформи от Вирджиния Рекърдс/Sony Music тук.  Албумът ще излезе и на физически носител по-късно тази година. 

Концертът на Бионсе на Коачела 2018 е най-стриймваното лайв събитие в цялата история. Програмата на концерта е трибют от страна на певицата към културните традиции на историческите колежи и университети за чернокожи (HBCU). След концерта си, Бионсе обяви, че е учредила специална стипендиантска програма към осем HBCU университета. Празнувай 10 години Deichmann в България!

Копирай линка на тази новина и го постави като отговор в регистрационната форма в страницата на играта, за да участваш за ваучер на стойност 20 лева!

Още новини