назад

Започва следващият етап в Гласът на България

Публикувано на в категория: Музика
 

48 талантливи изпълнители влизат в решаваща битка в следващия етап на "Гласът на България" по bTV.

В първи епизод от вокалните двубои в неделя вечер шест дуета, избрани от треньорите, ще излязат на сцената, за да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу.

От 14 април всеки един от треньорите ще стартира вокалните двубои с по 12 участници, които ще раздели по двойки.

Талантите ще получат подкрепата и съветите и на известни гост-треньори. В битката за „глас на България“ със своето експертно ноухау се впускат Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов.

В началото на вокалните двубои Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще имат тежката задача да се разделят с половината си отбор. Битката ще бъде изключително напрегната и за самите участници - тази година всеки от треньорите ще има право само на една-единствена кражба на изпълнител от друг отбор.

Стефан Вълдобрев влиза в най-гледаното предаване като гост-треньор в отбора на Иван Лечев. Двамата ще поведат към гладиаторската музикална битка едни от най-мощните гласове от отбора на Лечев.

Към отбора си Михаела Филева е поканила помощник и вдъхновител на таланти в лицето на своя колега и приятел Орлин Павлов. Още в първия епизод от вокалните двубои поп певицата ще преживее изключително емоционално раздялата с първия отпаднал участник от нейния отбор.

Един от най-добрите изпълнители в попфолк жанра - Деси Слава, ще се присъедини към отбора на Камелия. Деси Слава определя ролята си на гост-треньор като голяма отговорност, а първата задача за участниците на Камелия ще се превърне в истинско предизвикателство за двама от най-колоритните й таланти.

С намерение да помогне на Графа да спечели короната в Сезон 2019 в шоуто влиза и поп-дивата Мария Илиева, която ще бъде в ролята на гост-треньор в „Гласът на България“ за втори път.

Дали някой от треньорите ще се възползва от единствената позволена кражба на този етап в шоуто, за да направи успешен трансфер на участник от отбора на свой колега в журито?

Гледайте първи епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя, 14 април, от 20 часа, по bTV. А какво се случва в бекстейджа на шоуто – следете в ексклузивната онлайн рубрика „Гласът зад кадър“ с Елина Марковска. 


Бъдете във вторник следобед (16.04, малко след 17 ч.) с шоуто "Приятно разсеяни с Деси" по радио N-JOY и слушайте рубриката на "Пей сърце" с Елина Марковска. 

Този април празнувай 10 години Deichmann в България!

Копирай линка на тази новина и го постави като отговор в регистрационната форма в страницата на играта, за да участваш за ваучер на стойност 20 лева!

Празнувай 10 години Deichmann в България със супер акция - 20% на всички ненамалени артикули в дните от 11 до 18 април в магазините и онлайн на deichmann.com!