назад

Излезе нов трейлър на Сами вкъщи 2

Публикувано на в категория: Кино
 

Те имат таен и дълбоко емоционален живот, който трудно можем да си представим.

Ролята им на наши домашни любимци е само едно от безбройните задължения, които комплицираният им живот изисква.

Те са супергерои, те са съпричастни, те са смели и със силно изразено чувство за хумор и разкриват още повече от вълнуващите си приключения, когато не са заедно с нас в новия трейлър на "Сами вкъщи 2".

В продължението на блокбъстъра от 2016 година зрителите ще се запознаят с една нова черта от характера на любимия териер Макс.

Семейството на стопанката му Кейти вече се е увеличило и той среща най- удивителното същество в живота си –дете. Той е изцяло обсебен от малкия Лиъм и полага неистови усилия, за да го предпази дори и от най-незначителните опасности. Успоредно с терзанията на Макс скъпият померан Гиджет се сблъсква с ужасяваща ситуация, изгубвайки безценна вещ на любимия си Макс и то не къде да е, а в окупиран от котки апартамент. Тя ще се опита да я спаси, следвайки безценните съвети на пухкавата си приятелка Клои – съвети, каквито само една котка може да даде.

Новият герой в "Сами вкъщи 2" е фермерското куче Рустър, който в оригинал е озвучен от Харисън Форд, с което култовият актьор прави и официалния си дебют в озвучаването на филми. Той е достолепен, мъдър и изиграва важна роля в критично важен за Макс момент. Зайчето Снежко, който досега е супергерой само в собствените си фантазии, ще трябва на практика да демонстрира суперсилите си и да се отзове на една от най-страшните мисии в живота си. Време е личното му убеждение, че е необикновен, да намери своето доказателство.

Това е само една малка част от това, което очаква зрителите в Сами вкъщи 2. Пълен с енергия, много позитивен заряд и нетрадиционен хумор, филмът ще успее да ви пренесе в света на животните и той да ви се стори толкова… истински, колкото само си представяме, че може да бъде.

Основателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли продуцират продължението на комедията с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е продължение или базиран на съществуваща марка или медия.

Като сценарист на Сами вкъщи 2 се завръща Брайън Линч (Миньоните), а режисьор отново е Крис Рено (Аз проклетникът, Лоракс).

Те ще останат "Сами вкъщи 2" и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX.