назад

LSD пускат дебютен албум

Публикувано на в категория: Музика
 

Лабиринт, Сиа и Дипло издават дебютен албум.

Трите музикални звезди, обединени под името LSD, ще пускат първата си обща студийна колекция на 12 април.

Албумът, озаглавен Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD, излиза в дигитална версия и на CD от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил издание.

LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Сиа, американският продуцент и водещ DJ - Дипло и английският певец и продуцент - Лабиринт.

Всичко започва в началото на 2018-та година, когато Лабиринт и Сиа се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Дипло да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им.

На 03.05.2018 излиза пилотният сингъл на супергрупата, озаглавен "Genius", който по-късно става музикална тема на видео играта на ФИФА - EA Sports. На 26-ти юни същата година излиза втората песен на LSD - "Audio", последван от третия сингъл, озаглавен "Thunderclouds", с премиера на 09.08.2018 г. Песента "Thunderclouds" става част от новата рекламна кампания на голям световен бранд смартфони. На 01.11 излиза четвъртият сингъл на триото, озаглавен "Mountains". 

Актуалният сингъл на LSD - "No New Friends" - излезе на 14.03.2019 г. Официалното видео към песента ще се появи в деня на премиерата на албума Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD.

Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD е наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg. 

Този април празнувай 10 години Deichmann в България!

Копирай линка на тази новина и го постави като отговор в регистрационната форма в страницата на играта, за да участваш за ваучер на стойност 20 лева!

Празнувай 10 години Deichmann в България със супер акция - 20% на всички ненамалени артикули в дните от 11 до 18 април в магазините и онлайн на deichmann.com!


Още новини